Kamışlı Fatih Ortaokulu

WEB https://kamislifatihortaokulu.meb.k12.tr
Adres : KAMIŞLI MAHALLESİ ESENTEPE KÜMEEVLERİ NO170 POZANTI/ADANA
VİZYON : Çağdaş, Bilimsel, Sosyal, Kültürel ve Yöresel öğelerin bir arada bulunduğu, Demokratik, Saygılı, Gerçekçi, Öğrenciyi merkeze alan bir Eğitim sisteminin devam ettiği; öğretmen, öğrenci, veli işbirliğinin üst düzeyde gerçekleştiği güvenli ve sağlam kurum olmakta vizyonumuzun bir parçasıdır.
MİSYON : Öğrencilerimizi gerçek hayatla birebir karşılaştırmak, yetenek ve becerilerini olumlu, sağlam, işbirliği içerisinde uygulamak; geleceğe vatanını, milletini, bayrağını seven, ayakları yere basan bireyler yetiştirmek temel görevimizdir. Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini tanımak, öğrencilerin kendilerini tanımalarını sağlayarak hedef belirlemelerine yardımcı olmak ve hedefleri doğrultusunda öğrencilerin öğrenme yaşantılarını artırmaya çalışmak da bir diğer temel görevimizdir.
BAŞARILAR : 2013-2014 Küçük Kızlar İl Kros 3. 2017-2018 Yıldızlar Erkek İl Kros 1.liği

Kütüphane Kitap Sayısı :2040
Öğretim Şekli :Tekli